MENU

 

 

 

 

étlap

A Panoráma Étterem szíve

Főzés szívvel és lélekkel

Minden, mi szem-szájnak ingere… Tartson velünk az ízek, színek és hangulatok csábító világába, kóstoljon bele a magyar és a nemzetközi konyha izgalmas és fenséges remekeibe!

Kiváló konyhánk dolgozói, élükön Ponácz Rozália séf asszonnyal minden esetben igyekszenek kedves vendégeink igényeit és elvárásait maximálisan kielégíteni. A mai modern konyhaművészet és a magyar konyha tradícióit ötvözve kívánunk kulináris élményt nyújtani vendégeink számára. Aktuális étlapunk kínálatát a szezonalitás, az egyediség és az ínyencség jellemzi leginkább. Fontosnak tartjuk, hogy az adott évszakra jellemző alapanyagok és az azokból készült ételek széles palettáját ismertessük meg a Panoráma Étterembe látogatókkal. A kínálatunkban szereplő ételeket szívvel és lélekkel készítik szakácsaink, talán ez az a plusz “fűszer”, amelytől oly különleges lesz a végeredmény.

A vendéget úgy kell fogadni és vendégül látni, mint amikor barátainkat, szeretteinket hívjuk meg otthonunkba.

Our current menu

2022.
SUMMER

APPETIZING COLD ENTRÉES

Asparagus with sweet melon, arugula and baby sorrel (VEGAN) 3.490.-

Allergens:

VEGAN

Duck liver terrine with strawberry puree and with toasted scone 3.890.-

Allergens:

Gorgonzola mousse with chili raspberry jelly and with tortilla chips 3.290.-

Allergens:

Asparagus with sweet melon, arugula and baby sorrel, with deer ham topping out of Pilis 3.690.-

Allergens:

VEGÁN

Handcraft cheese selection of local producers 3.690.-

Allergens:

SOUPS

Calf-outlaw soup with dill and potato dumplings 2.990.-

Allergens:

Chicken broth with vermicelli 2.490.-

Allergens:

Forester soups (VEGAN) 2.490.-

Allergens:

VEGAN

Chef’s soup (with meat) 2.390.-
Chef’s soup (vegetarian) 2.390.-

Vegetáriánus

MAIN DISHES

Quinoa thaler with dill zucchini in spaghetti form (VEGAN) 3.690.-

Allergens:

VEGAN

Spicy cous-cous with halloumi and grilled almond zucchini 3.690.-

Allergens:

Pappardelle with bear leek-basil pesto, with olives and deer ham, sprinkled with Rétki cheese speciality 4.790.-

You can order with chicken breast or tiger schrimp!

Allergens:

Roast duck liver in marjoram onion sauce, with green spicy noodle 4.790.-

Allergens:

Stuffed supreme chicken with mango goose liver filling, with mascarpone sweet potato 4.890.-

Allergens:

Baked trout in whole with fresh salad, garlic dressing and parsley potatoes 5.890.-

Allergens:

Buttery salmon with bacon chips, spinach and arancini 6.590.-

Allergens:

Baked shark steak in parmesan crumbs with flap mushroom sauce, with worcestershire garlic and buttery asparagus 6.290.-

Allergens:

Mediterranean lamb ragout with basil homemade noodle 7.190.-

Allergens:

Blueberry venison ragout with chocolate and homemade croquet 6.690.-

Allergens:

Wild boar tenderloin in gamey style, with homemade spicy doughnut, capers sour cream foam and morocco salty lemon 8.790.-

Allergens:

Sous-vide calf tenderloin in pistachio crust, with blue cheese polenta and basil-tomatoes ragout 8.690.-

Allergens:

 

 

 

 

 

Beef tenderloin with black tiger crab, with grilled coctail tomatoes and spicy garlic green beans, with spice butter sweet potato 9.790.-

Allergens:

SALADS

Tomato salad 1.490.-

Allergens:

Cucumber salad with or without sour cream 1.490.-

Allergens:

Coleslaw 1.390.-

Allergének:

Fresh salad with yogurt dressing 1.690.-

Allergens:

DELICIOUS BITES FOR OUR GUESTS UNDER 140 CM

Vinnie-the-Pooh’s Favorite dish 2.990.- / 4.490.-

Fried Chicken Breast with pommes frites

Allergens:

Mickey Mouse's Favorite dish 2.490,-

Spaghetti with cheese and sour cream

Allergens:

 

The secrets of Sponge Bob’s Pot 2.490,-

Spaghetti bolognese

Allergens:

  

DESSERTS

Basil panna cotta with chia pudding and strawberry ragout (VEGAN) 2.390.-

Allergens:

VEGAN

Coconut-chocolate pineapple cake 2.390.-

Gluten,- sugar- and lactose free!

Allergens:

Pumpkin-seeded melon mousse 2.390.-

Allergens:

Grandma’s homemade pancakes 2.190.-

(with apricot jam, cocoa or nutella)

Allergens:

We add 13% service charge to the bill!
Kedves Vendégeink! Ételeinken, illetve köreteinken jelentős változtatást nem tudunk eszközölni, mivel egy-egy összetevő eltávolítása vagy cseréje rossz irányba módosíthatja az adott étel ízét, de akár az étkezés élményét is.

ALLERGÉN SZIMBÓLUM KISOKOS

Bízunk benne, hogy éttermünkben feledhetetlen kulináris élményekben lesz része! De a finom ízeken és különleges ételeken túl nekünk az Ön biztonsága is rendkívül fontos!

Az alábbi táblázatban ezért összefoglaltuk az ételeinkben található allergén összetevőket, hogy ezzel is megkönnyítsük választását. Az itt leírtakon túl pedig természetesen kollégáink is mindenben a rendelkezésére állnak!

1. Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza (például tönkölybúza vagy khorasan búza), rozs, árpa, zab illetve hibridizált fajtáik, valamint a belőlük készült termékek, kivéve:

  • búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is
  • búzából készült maltodextrin
  • árpából készült glükózszirup;
  • alkoholpárlatok – így például mezőgazdasági eredetű etil-alkohol – készítéséhez használt gabonafélék.

2. Tojás és a belőle készült termékek

3. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt), kivéve:

  • alkoholpárlatok – így például mezőgazdasági eredetű etil-alkohol – készítéséhez használt tejsavó;
  • lakit

4. Hal és a belőle készült termékek, kivéve:

  • vitaminok vagy karotinoidkészítmények hordozójaként használt halenyv;
  • a sör és a bor derítőanyagaként használt halenyv vagy vizahólyag

5. Zeller és a belőle készült termékek

6. Rákfélék és a belőlük készült termékek

7. Szójabab és a belőle készült termékek, kivéve:

  • teljes mértékben finomított szójababolaj és zsír;
  • szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E306), természetes D-alfa tokoferol, természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol-szukcinát;
  • szójabab olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol-észterek;
  • szójabab olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.

8. Földimogyoró és a belőle készült termékek

9. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia- vagy queenslandi dió és a belőlük készült termékek, kivéve:

  • az alkoholpárlatok – így például mezőgazdasági eredetű etil-alkohol – készítéséhez használt csonthéjasok

10. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben; a számítást a fogyasztásra kész termékekre vagy a gyártó utasítása alapján elkészített termékekre vonatkozóan kell elvégezni

11. Mustár és a belőle készült termékek

12. Szezámmag és a belőle készült termékek

13. Puhatestűek és a belőlük készült termékek

14. Csillagfürt és a belőle készült termékek

15. Cukrot tartalmazó ételek

Reflektorfényben

Díjak & Elismerések

Büszkék vagyunk a közösen elért sikereinkre, továbbá a vendégeink visszajelzéseire!

A Dunakanyarban!

Kiválósági díj

A TRIPADVISORON!

Kiváló értékelés!

Ajánlások

Amit az emberek rólunk mondanak

Nyáreleji kikapcsolódás

Nyugodt környezet, pompás kilátás, nagyon finom ételek és italok, kedves és figyelmes kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom 🙂

Dániel

“With friends”

It was amazing the panorama from the restorant. Tne food was delicius, and our waiter was very friendly and kindly. We would like to come back as soon as possible, because of him and the view

Erika and Móika

“Vacsora”

Finom ételek, kellemes hangulat, kiváló kiszolgálás! A kilátás gyönyörű még esős időben is.

Orsolya

Szuper ebéd a Dunakanyarban

A Covid utáni első igazán kellemes éttermi élményünk. Finom ételek, gyönyörű kilátás! Gluténmentes vegánként külön élmény volt, hogy a pincérünk nem ijedt meg a növényi tej és a gluténmentes kenyér hallatán!  Mindenképpen jó szívvel ajánljuk!

Evelin

Tulajdonságaink

Amiért minket ajánlanak

Napi változatos levesek

Naponta változatos húsos és vegetáriánus leveskínálat.

Friss hozzávalók

Helyi termelőktől beszerzett friss és szezonális alapanyagok

Ízletes ételek

Kellően fűszeres és ízes ételek, kulináris ízkavalkádok

Kreatív séf

Az ételek íze mellett fontos szempont azok tálalása is, amely kellő kreativitást igényel

Hagyományos és a modern konyha ötvözete

Fontosnak tartjuk a hagyományok őrzését, de nyitottak vagyunk a modern kor konyhaművészetére is

Különleges italválaszték

Az ínyenc ételválasztékunk mellett odafigyelünk a különleges italkínálatra is, ezzel megkoronázva a kulinaritást

Nyitvatartási idő

HÉTFŐ – VASÁRNAP
6.30 – 22.30

BÜFÉASZTALOS REGGELI
7.00 – 10.00

BÜFÉASZTALOS VACSORA
18.00 – 21.30

KONYHA NYITVATARTÁSA
6.30 – 22.00

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY!

I. helyezettek vagyunk a 16 étterem közül Visegrádon!

Testvéroldalunk
Hotel Silvanus Visegrád

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

KÖVESSEN MINKET FACEBOOKON!

MSZÉSZ
Neckermann
Visegrád
Visegrádi bobpálya
Hotel Silvanus
Pilisi Parkerdő

Az oldalon található képi és szöveges tartalmak a Panoráma Étterem Visegrád ® tulajdonát képzik, azokat részben vagy egészében másolni, másodközölni tilos és jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után!

Üzemelteti: WhiteSolWeb© Magyarország

Panoráma Étterem Visegrád ® – Minden Jog Fenntartva! ©
2021-2022.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

IMPRESSZUM